torsdag 31 juli 2008

Bloggen ni inte får missa

Bild från My Marrakesh

Alla ni som liksom jag vurmar för marockansk design - missa inte den utmärkta bloggen My Marrakesh. Bloggaren Maryam jobbar bland annat med att hjälpa turister hitta bästa shoppingfynden i Marrakech. Åh - vad jag vill gå på shoppingrunda med henne!

Bloggen har fått många utmärkelser och utsetts till en av de främsta, internationella designbloggarna av flera olika branschtidningar.

, , , , ,

3 kommentarer:

Pethra sa...

Ja, hennes blogg är suverän. Jag håller på och bearbeta min familj så att det nästa gång vi åker utomlands ska stå Marocko på biljetten! :-) Skule gärna strosa omkring på marknaderna och kanske till och med bo i Maryams Guesthoouse.

Ellas Inspiration sa...

Hennes blogg är underbar och jag älskar alla mustiga färger. En liten anekdot... Jag hittade till henne av en speciell anledning. Hon har nämligen varit på besök i min blogg och bett om köpinfo av mig på en av mina egna saker jag visade... Förstår inte hur det gick till men det var verkligen superkul att hon hittat lilla moi!

Snart Mallis...

Kram Karin

Ellas Inspiration sa...

Glömde säga att din nya profilbild verkligen är superfin, kan jag låna den till min profil när du har semester? Jag kan även ta ditt jobb också... Ha ha!!

Kram Karin