lördag 26 juli 2008

Bättre än så här blir det inte!


Klockan sju på morgonen visade termometern på min balkong 28 grader (i skuggan). Vädret var så fantastiskt att jag bestämde mig för att ta en morgonpromenad, fast jag egentligen inte är så pigg på att motionera före frukost. Men idag blev det i alla fall en sväng ner till downtown Uppsala och tillbaka.

Om en vecka bär det ju av till Mallorca och visst vore det lite extra roligt att vässa formen då. Jag är så bekväm av mig att jag tidigare aldrig orkat med formtoppnings-slutklämmen med dietande och morgonpromenader. Så för några månader sedan bestämde jag mig för att istället öka antalet träningspass i veckan (blir oftast fem jympapass av olika intensitet plus någon form av friluftsliv - till exempel paddling - i veckan). Och det har till min stora glädje gett resultat i form av en tightare kropp och piggare humör. Men mina dagliga fikapauser med godis och kakor tänker jag inte sluta med, så i bättre form än så här lär jag inte komma. Helt OK för mig!

, , , , ,

4 kommentarer:

Tindra sa...

Håller med dig, det e en bra sida, coola o annorlunda saker.... :)

Ullis/Leva på landet sa...

Det är ju bara att njuta av dagarna nu. Tycker att du gör klok i at motionera mer och fortsätta med det man tycker är gott. Livet blir så trist annars.

Ha en riktigt bra helg!
Kram Ullis

Nergårds-Emma sa...

Så skönt med en morgonpromenad!Vädret är så underbart nu, det är härligt att bara vara utomhus!
Frottéklänningen är från Indiska. Köpte den för några år sedan och den hänger nästan alltid med mig till stranden. Tusen tack för vintipset! Det uppskattas!

GymGlam/Caroline Nilsson sa...

Härligt med morgonträning! Roligt med resultaten. Bra jobbat!