tisdag 22 december 2009

En julklapp till mig själv #2


Den här tidningen trodde jag aldrig att jag skulle prenumerera på - men man ska tydligen aldrig säga aldrig. Är väldigt nöjd med den här julklappen till mig själv!

Hur hämtar ni inspiration till löpträningen?

11 kommentarer:

Fitnesscoachen sa...

Läser också Runners för inspiration. Samt läser massa bloggar såklart! :)

Anneli sa...

Den är jättebra. Prenumererar inte just nu men har gjort det tidigare i många år. Riktigt inspirerande. Är Runes spalt kvar? Den var bäst.

Lotta sa...

Inspirationen kommer från tidningar (RW), bloggar, gjorda framsteg, anmälningar till lopp, skogssus, varma sommarmorgnar... :)

Nina - Glamourmamman sa...

Den tidningen är super!! Har fått massor av tips därifrån. Annars tycker jag att det är svårt att hitta inspiration till löpningen, den får helt enkelt komma inifrån :-)
Kram!

Piratfarsan sa...

Mkt bra tidning, har iofs precis slutat prenumerera på den men det känns som när man haft den ett tag så kommer samma artiklar tillbaka så då kan man klara sig utan ett par år.

Pernilla sa...

Jag har den och kommer att förlänga prenumerationen nu efter jul.

Inspiration hämtar jag av andra, via bloggar som Din, u artiklar och Runners World...

Fina löparskor Du hade köpt! Har ingen erfarenhet av dem men hoppas Du skirver några rader om dem efter att Du testat dem lite.

Julkram

Inspirera Mera sa...

Det är så härligt att unna sig en prenumeration.

God Jul önskar Sandra på Inspirera Mera!

Susanna sa...

Perfekt julklapp!
God Jul!!

Miranda sa...

Ciao! Min nya stora inspirationskälla är just löparbloggar :)

Ingmarie sa...

Olika mål, variation, upplevelser och framförallt alla mina löparvänner. Tycker de amerikanska och engelska löpartidningar är suveräna inspirationskällor. (Men tyvärr dyra när man ska köpa de här.)Och bloggar som din förstås! :-)

Helena sa...

Så kul att du har blivit så biten av löpningen Petra! Ser så otroligt mycket fram emot Prag och en underbar helg fylld med en massa härlig energi!