lördag 25 juli 2009

Här är de...nu vill jag höra er dom


Här är mina nya joggingskor - Asics Gel Cumulus 11 inhandlade på Löplabbet. Personligen tycker jag att de är skitfula - på tok för mycket nät framtill - men nu har jag varit ute på en testrunda i morse och är lyrisk över skornas funktion. Vilken känsla, vilken fantastisk stötdämpning! Man känner sig stark, lätt och med ett härligt "klipp" i löpsteget. Så, jag får väl acceptera att de inte lever upp till mina stilkrav... ;-)

16 kommentarer:

DILA sa...

Nej, komforten måste väl ändå gå före utseendet. I alla fall när det gäller joggingskor. Vad skönt att de fungerade bra. Själv blir det en motionsrunda i lite lägre tempo senare idag. jag föredrar att gå framför att springa. Eller om jag ska vara ärlig så är jag alldeles för otränad för att fixa att springa. Hoppas du får en skön lördag.

Kram Dila

Petra sa...

Visst är det underbart med nya löparskor. Det spelar ingen roll hur de ser ut bara man "flyger" fram med dom. Ha en bra lördag. //Petra

A home far away sa...

Ja det måste väl vara det viktigaste, att de känns bra...och så fula är de väl inte?


Hoppas att du får en underbar helg!
Kram Gunilla från Singapore

Elin B sa...

Det är ju kanske väl mycket nät på dem, men det är ju inte fötterna man ska fokusera sin blick på då man springer, det är ju omgivningen! Så tumme ned för bikupeeffekten i fram och tumme upp för den sköna känslan! I värsta fall får du väl gömma undan dem i hallen :)

Nina sa...

haha, huvudsaken är ju att dom sitter bra, känns bra och har en bra funktion! :)

...och dom är ju inte jättehemska. personligen kollar jag nog aldrig på vad en löpare har för skor när man möter en ;)

härligt med en löprunda! själv känner jag mig rätt begränsad med träning i helgen då jag är ensam med barnen =/ men imorgon kväll så!

Sassy sa...

Det är nog snart dags för mig att köpa nya också...

Anna sa...

Hahaha... man får inte vara så kinkig. Funktion före form!

Träningsglädje sa...

tycker inte de ser så pjåkiga ut på dina fötter... :)

förresten, kommer du med och spinnar nästnästa onsdag??

Ingela sa...

De är fina! Och inte tänkte jag på att det skulle vara för mycket nät?!

Irina sa...

Ja, joggingskor är ju aldrig lika eleganta som pumps - men så länge man får välsvarvade ben tack vare dem får man väl ha överseende. Och jag har faktiskt sett mycket värre än dessa. MYCKET värre! ;-)

Flicka sa...

Hahaha! Ja det är inte lätt att hitta snygga träningsskor överhuvudtaget. Träningsskodesigners verkar leva helt utan inflytande från modevärlden. Men, som sagt, funktionen är ju ändå huvudsaken:)

melanie sa...

jag tycker dom är riktigt snygga ja. Fräscha färger och inte alls för mkt nät:) Men huvudsaken är ju att dom är bra att springa i såklart!:)

Helena sa...

Haha...du är rolig! It´s all about the looks... ;)
Med tanke på hur snabb du kommer att vara så kommer ingen att hinna lägga märke till att dina skor inte är snyggast i stan... :D
Go go go!

Mia sa...

Skönt att de verkar bra för foten och löpningen!
Jag köpte nyligen ett par också..ett par New Balance och något mer...jag var och provade ut dem på ett bra ställe i Göteborg, men tycker skorna är lite tunga...kanske en vanesak. De gamla var lite väl slitna. ;-)

Annika sa...

Jag tycker att de ser skitfina ut! Bruna ben också som förhöjer det hela :)

Ska läsa om lite av dina tidigare inlägg från Lappland nu när jag själv varit där och sett det med egna ögon :) Det var verkligen fantastiskt!

Claes sa...

haha, exakt samma skor som jag inhandlat på löplabbet :)