söndag 10 januari 2010

Cool iskatt!Hade det varit för fem år sedan hade jag lätt legat kvar i sängen. Löpning? Urk, jobbigt. På morgonen dessutom? Glöm det. Springa maran? Är du galen?

Men nu skriver vi 2010 och jag vet inte vad som har hänt med mig, men plötsligt ser jag faktiskt fram emot att få ge mig ut och springa. Efter frukost blev det ett långpass på nästan 24 km igår - vid en temperatur på 20 minusgrader i skuggan och en sol som värmde lite, lite.

Tummarna frös till en aning och jag fick vicka på dem frenetiskt för att de inte skulle förvandlas till orörliga isklumpar. Mötte inga andra löpare som jag brukar - kanske inte så konstigt med tanke på kylan. Men jag kände mig grymt nöjd när jag kom hem igen, tryckte i mig en Snickers drack massor av vatten under stretchingen.

Jag som trodde att jag var ett hopplöst fall när det gäller löpning. Jag menar - egentligen har jag ju bara kört jympa dag ut och dag in i massvis med år. Men det är tydligen aldrig för sent...

, , ,

16 kommentarer:

Tess ~ Stylish Butterfly sa...

Vad du är duktig =) Jag har haft årets första tränings vecka och det har verkligen gått bra. Känns som att detta året är ett sådant bra och friskt år =)

kram.

Snorkkis sa...

En super duper cool och söt iskatt!

Helena sa...

Jag har sagt det förr och jag säger det igen - GRYMT imponerad över hur bra du har blivit på att springa! Underbart att se hur man kan bli så addicted... You rock!

Ingmarie sa...

Coolt! ( I dubbel bemärkelse;-) ) Som sagt var; man ska aldrig säga aldrig.:-)

Fitnesscoachen sa...

Grymt bra jobbat! Kan tro att du var ganska ensam ute... :)

Petra sa...

Du är för bra och grym. Kram

MAJA: Style & Life by Leia sa...

Jäpp....inte bara cool utan coolAST!!!:)

Hehe...du missade inte inlägget hos mig igår va där du fick dig en liten *blink*;) tänkte eftersom du skrev att det skulle bli mindre klös i vår....det tror inte maja si´du:)

kramar

Henrik Bonnevier sa...

Grymt! det är varmt här i Japan !

anneliten sa...

Hmm, är ni veka i Uppsala? Jag mötte flera löpare under mitt Huddinge-pass. Men å andra sidan var jag lite senare i starten - gav mig ut vid 11-tiden.

Fröken Isakson sa...

Du är ju bara för duktig. Jag blir så avis. Önskar att jag också hade den motivationen. Start jobbat. Kram kram LInda

Binge sa...

Medelålderskris kallas det.

Ellinor sa...

Detta är väl sannerligen ett bevis på att du tagit löpningen till ditt hjärta! Kan just tänka mig att det var en rejäl kick väl hemma igen.
Kram

Emelie sa...

Men när ska jag känna så? ;) Du ska vara stolt och glad som ger dig ut även i denna kyla!

Melanie sa...

vilken härlig bild, full av energi!

Åsa sa...

Ja du är verkligen grym Petra. Det ska bli kul att fortsätta följa din resa.

Magdalena sa...

Fasiken vad impad jag blir! Go Petra!