torsdag 24 september 2009

Så här får man inte skriva...


...men jag gör det ändå. I framtiden vill jag att gårdagens omtalade helikopterrån mot värdedepån i Västberga blir film med Viggo Mortensen och Mads Mikkelsen i huvudrollerna som skurkarna. Har ni förresten sett dessa hunkiga danskar i en och samma film någon gång? Inte jag vad jag vet. Daniel Craig skulle kunna spela polis, gärna med kvinnlig sidekick i form av Poppy Montgomery från ”Brottskod: Försvunnen”.

Så här får man inte skriva, men jag gör det ändå för det var den första tanken som slog mig när jag hörde fyrans Anders Pihlblad rapportera från Västberga igår morse och använda ord som ”Hollywoodrån” och ”spektakulärt”. En viss herr Schulman verkar för övrigt vara inne på samma spår.

Men framför allt är jag glad att ingen människa kom till skada under rånet. Hoppas nu att förövarna snart grips.

6 kommentarer:

Ellinor sa...

Det lustiga var att jag dagen innan sett den nya filmen med Johan Falk som också innehöll en massa spektakulära värdetransportsrån :P
Kram

Petra sa...

Så får man visst skriva. Jag skulle önska att min favorit Ola Rapace även var med på ett hörn.

Elin B sa...

Slänga ihop ett filmmanus lite snabbt innan nån annan får iden? :)

Helena sa...

Jo, så får man skriva. Och man får hålla med också, det gör jag! :D Kan du få in Christian Bale någonstans också? Som polis gärna....

MAJA: Style & Life by Leia sa...

Haha....du är INTE ensam...jag å Andreas satt i soffan å var hur uppspelta som helst...ord som: COOLT! TUFFT! DET ÄR SÅ DET SKA GÖRAS och OCEANS ELEVEN JIPPIJÄJ for ut ur munnarna:) Det ÄR imponerande och precis som du skriver: ingen kom till skada utan det handlar bara om pengar (funderar på att cirkulera i haninge å leta efter nyuppgrävda platser för ev pengasäcka...ska du med?)...och ska ett brott begås så ska det vara:
1: duktigt planerat
2. innehålla en helikopter eller något annat tufft.
3:ingen ska behöva komma till skada
4: bytet ska vara STORT
5: Polisen ska stå maktlösa....

Stackare....nu fick du en uppsats här....hmm....lördag är full...söndag kväll skulle funka runt 18.30 kanske?

Kraaaaaaaaaaaaaam gullfia

Sandra - en liten del av Mig. sa...

Jag kan bara hålla med och jag ska erkänna att jag var rätt stolt över att ha sett polishelikoptern landa här i Östersund kvällen innan ;)