fredag 18 september 2009

Jag vill veta vem du är!

Brukar du läsa min blogg men lämnar inga kommentarer? Jag är lite nyfiken på er ”anonyma läsare” därute - om ni nu finns. Så om ni har lust att ge er till känna skulle jag bli så HÄR glad :-)

Fin fredag önskar jag er alla!

13 kommentarer:

Elin B sa...

Jag börjar väl då. Elin, bor nästintill granne med dig och lyckas alltid springa om dig ;)
H&M knarkare och träningstok det är nog jag det.

Helena sa...

Jag är ju inte direkt anonym, men ville ändå säga hej och visa att jag fortfarande hänger här... ;)
Ha en fantastisk fredag Petra! Imorgon ses vi och alla mina tre kusiner från Uppsala visar sig dyka upp också...spännande! ;)

josefine sa...

Jag är här ibland-träningstokig 2-barns mamma från småstad som roas av dina inlägg:))

Matt sa...

Jag är halvanonym och en minoritet som kille verkar det som.

Therese sa...

Hej! Jag heter Therese och bor i Sundsvall. Jobbar som sjuksköterska. Liksom du älskar jag fjällen och att resa. Mitt nästa önskemål är att resa till Prag =) Blir nog till våren! Läser din blogg nästan dagligen. Alltid roligt att läsa. Du verkar vara en glad tjej som njuter av livet och det gillar jag!
Ser fram emot fortsatt trevlig läsning i din blogg.

C sa...

Jag läser och gillar skarpt din blogg!

Fru Hurtig sa...

Jag är ju ganska ny här. Jill, tränar också mkt. Bor på västksuten.

Melanie sa...

Jag läser ju alltid din blogg, men på senare tid har jag varit usel på att lämna kommentarer till dig. Det ska det bli ändring på;)!

Emma sa...

Jag läser ju, men kommenterar sällan på bloggar nu mera. Min utbildning tar så mycket tid och energi. Men du är fortfarande en vitaminkick i mitt liv!

Mollys Blog sa...

Jag tittar ofta in, har kommenterat på ett av dina inlägg innan. Gillar din stil =)

PernillaT sa...

29-årig tvåbarnsmamma från Gotland som ständigt söker tillfällen att komma iväg på en löparrunda eller F&S-pass. Ibland även en kajaktur med maken. Inspireras av din positiva inställning. Läser din blogg dagligen sedan ganska lång tid tillbaka

Anonym sa...

Snubblade över din blogg när jag sökte på F&S i Uppsala. Jag o frun går mer eller mindre alltid på samma pass som dig, och åker i princip samma pendeltåg varje morgon. Tyckte det var lite lustigt, så därför händer det att din blogg studeras :)

Keep on rocking

Gunilla sa...

Vi gick i samma klass på gymnasiet. Minns inte hur jag hittade din blogg, men jag kikar in här lite då och då. Kul att se vad gamla kompisar har för sig ju :-)