torsdag 24 september 2009

I svallvågorna av busstraumat

Jag blev ju utskälld av en ilsken busschaffis för att jag inte hittade Knappen som öppnade dörren. Nu har jag funderat lite på det där och kommit fram till att mycket handlar om knappar, olika knappar som man antingen ska hitta eller trycka på och så ska det vara rätt knapp så ingen blir sur eller stött.

Vete sjutton om jag är bättre på att hitta livsknapparna än knappen i bussen. Tänk om det fanns en Knapp som man kunde hitta om man bara skärpte sig ordentligt och när man tryckte på den så skulle allting plötsligt klarna.

Man skulle plötsligt komma underfund med vem man är och varför man är här. Man skulle förstå varför man alltid måste handla något när man är inne på H&M och varför TTA:s låtar är så genialiskt beroendeframkallande. Och varför det är så sexigt att äta B&J direkt ur burken med någon man tycker väldigt mycket om...

Eeehh, det här blev lite rörigt tror jag. Men ni kanske kan läsa mellan raderna?

Spotify spelar ”Hela livet var ett disco” och det är lite så jag känner just nu. Och discobollen är den grymmaste i universum. Pulp har gjort en jävligt bra låt med ”disco” i titeln också. Och hörni - jag blir inte sur ifall ingen orkar kommentera det här inlägget.


4 kommentarer:

Ylva sa...

Hej, läser din blogg regelbundet men är sjukt kass på att kommentera - men MÅSTE bara kommentera nu när du nämner TTA - jag är HELT HOOKED på dom, vilket är kul eftersom jag mest lyssnar på hårdrock annars... :P Tack för att du fick mig att upptäcka dom, hade aldrig gjort det annars!!!

(och har du inte upptäckt Juvelen än - lyssna! Speciellt på låten Somebody New som han gör med Sophia Somajo. Magi!)

för övrigt, mycket tänkvärt inlägg. Gillar dina små funderingar och insikter! Keep 'em coming :)

Lisa sa...

Ja du, hittar du den knappen sa säg till!!

Stor kram Lisa

Nina - Glamourmamman sa...

Vilket kul inlägg :-) Ha en mysig kväll!
Kram Nina

Ellinor sa...

Ja, tänk vad bra det hade varit att hitta den där knappen...