lördag 19 september 2009

Jag dissar


Sötaste Maja har skickat mig den här roliga utmaningen - att välja ut tre plaggtyper som ni inte kommer få se på undertecknad i höst. Hohoho, vad roligt det blev nu!

1. Haremsbyxor: Jag har insett att det inte funkar på mig.
2. Uggs: Say no more. Inte min kopp te...
3. Asymmetriska plagg: Har sneglat på dem, men provat och det funkar inte. Inte på mig i alla fall.

Skickar vidare den här roliga utmaningen till alla er som är sugna!

5 kommentarer:

MAJA: Style & Life by Leia sa...

Sötnos!!!! Dig kan man lita på:)
Ses snart?

Kramar å nattinatt

Irina sa...

Ha ha, de där plaggen kommer aldrig att sätta sin fot i min garderob. Finns mer smickrande modeller...

Tycker också att det är dags för lite fika. :-) Vad sägs om nästa vecka? Jag har rätt flexibel tidtabell måndag-torsdag (än så länge...), föreslå därför den dag och tid som passar dig bäst.

Nina - Glamourmamman sa...

Men du hade ju passat skitbra i ett sådant där linne tror jag! Den här utmaningen är verkligen jätterolig att läsa hos folk, för alla har ju sååå olika smak :-)

Ha en mysig lördag! Kram Nina

Ellinor sa...

Det är verkligen roligt att se vad som inte faller folk i smaken. Än så länge har det också varit saker som även jag hade låtit bli kvar i butiken...förutom harmesbyxorna då, de gillar jag faktiskt :P
Kram

Miss Agda sa...

Ettan och trean har jag i flera olika varianter o love them :) Uggs har jag haft för typ 4 år sedan och de var så icke-fotriktiga (typ inget stöd) att jag gav bort dem till en vän efter att ha använt dem 2 ggr. Men smaken är som baken och det är väl kul det att vi alla inte ser likadana ut :)
Kram