söndag 1 november 2009

Löparmorgon


Kickstartade morgonen med en löprunda på en sisådär 11 km - testade en ny bansträckning som jag inte mätt upp exakt. Hade tänkt köra ett ganska lugnt pass, men den fuktiga väderleken gjorde det lättare att ta i ordentligt - inte mig emot.

Vad gör väl ösregn när man har bra kläder och skor, är grymt nöjd med de nya Craft-tightsen! Halkade runt en hel del i leran, men intalade mig själv att det bara var bra träning för någon ännu icke upptäckt muskel i fötterna...

Nu blir det lugna aktiviteter resten av dagen! Vad ska ni hitta på idag?

, , , ,

13 kommentarer:

Helena sa...

BÄSTA starten - love it! :) Regn gör verkligen att man ökar farten...magiskt.
Min dag blir lugn...la mig ungefär när du gick upp tror jag. Lite nätshopping och en promenad, det räcker gott känner jag. Ha en fortsatt bra dag!

emelie sa...

Jag ska också ge mig ut och springa en runda idag. Bra kämpat av dig!

Hanne sa...

Så dyktig du er, en fantastisk start på dagen:) Vi har hatt besøk av foreldrene mine, og snart blir det pizza på italiensk restaurant! En avslappende søndag...:)

Ingmarie Nilsson sa...

Sprungit i 2.20 (2 h o 20 min. alltså) och ska till gymet i kväll. Dessemellan lite jobb och slösurfande. Och MAT förstås. :-)

Melanie sa...

Gillar din nya design, härliga färger:-) Skönt med sådan start på dagen! Jag ska köpa löpartights på måndag, får kanske bli ett par Craft då;)

Här blir det inte mkt idag. Vaknade nyss efter nattens jobb, och det blir nog bara att slappa innan det är dags att sticka iväg igen.

Trevlig söndag!

Irina sa...

Du är min hjälte! Är själv för mesig för att våga mig ut i regn och lera utan sitter istället och myser med en latte på Tures.

Pratade kvantfysik i över en timme med kompisen Konrad och känner mig konstigt nog överenergisk - kanske för att jag upptäckte att jag vet mer än jag tror och att han inte har svar på allt. ;-)

Ska fortsätta skriva på min senaste guide så fort jag är klar här. Söndagskramar! Hoppas vi ses i morgon.

Anna sa...

Härligt! Du sr pigg och fräsch ut!

Nina - Glamourmamman sa...

Började också dagen med löpning - i mina Craft-tights :-) Nu har jag smaskat i mig våfflor för att väga upp det hela lite, hihi!
Kram Nina

Fröken L sa...

Vad duktig du är! Håller med Anna, du ser helfräsch och sund ut. Själv har jag haft kalas och stoppat i mig alldeles för mycket fikabröd. Nu ska jag följa upp med pasta och räkor i tomatsås. Ha det gott i höstmörkret!

Kram Dila

Miss Agda sa...

Älska löpning! Du är så välkommen att springa med oss! Ps: Snorkkis har skrivit ett meddelande till dig i kommentarfältet (backträningsinlägg)
Kram

Mia sa...

Åh, låter som en skön start på morgonen.
Blev själv för mig lite träning idag. Försökte mig på mitt första backträningspass light. Det gick det också och var himlans roligt :-D

Ellinor sa...

Det har varit en väldigt lugn dag här hemma, vilket varit riktigt skönt.
Vad fint du har fått det här på bloggen :)
Kram

Åsa sa...

Jag gav mig också söndagslöpning. Det var helt fantastiskt. Mer löpning! :)
Hoppas att du får en toppen vecka Petra. Kram