fredag 1 maj 2009

Valborgsmässo-outfit


Varma dagar och kyliga kvällar - det är inte helt lätt att klä sig rätt när man ska vara ute en hel Valborgsmässoafton. Först jobb - vi journalister lyxar inte till det med ledig Valborg - kanontrevlig lunch i solen med Miss Agda och sedan en mycket speciell after work med en fd kollega och god vän (berättar om mer om varför aw:n var speciell i nästa inlägg). Kvällen avslutades med god middag hos min fantastiska vän Ann - när ska du börja blogga om ditt liv och din underbara familj?

Dagens outfit:
- Svart långkofta, H&M
- Vit topp i viskos, H&M
- Blå, utsvängda jeans, H&M
- Halsband med mångfärgade paljetter, H&M
- Turkosa armband, H&M

Länge leve H&M!!!! :-)

4 kommentarer:

Tess [Stylish-B.se] sa...

Men va fan säger du? Har du ALDRIG varit u Götet? Nu blir jag lite besviken på dig ;)
Haha klart jag kan guida dig genom gbg.

TYvärr är bilden nedladdad från Deviantart.com så det blir nog inget tryck för dig där. Däremot funderar jag på att göra en kommande fotosession i candy-tema och gör jag en liknande lovar jag dig att du ska få trycka upp den =)

Att ha det gott sa...

mycket snyggt

Emelie sa...

Du är jättefin, hoppas att du hade en härlig Valborg i galna Uppsala ;) Vad snygg du är i håret förresten, både här och på bilden ovanför. Skönt att se att rakt hår kan vara så snyggt. jga tycker jämt att man ser en massa bilder där alla har härliga lockar och självfall och här sitter jag med spikrakt hår, men det kan ju faktiskt vara riktigt snyggt det med!

Ellinor sa...

Snygging :)