måndag 4 maj 2009

Säg, säg, säg!


Vem är du som läser min blogg? Vad fick dig att fastna och vad skulle du läsa mer/mindre av? Berätta, jag spricker av nyfikenhet!

17 kommentarer:

Miranda sa...

Hej! Jag heter Miranda och jag är inne och läser lite då och då. Hittade hit efter att du la en kommentar i min blogg. Jag läser för att du verkar vara en skön tjej och vi verkar ha liknande intressen. Jag läser gärna mer om träning ;)

Hanna sa...

Jag heter Hanna och läser din blogg för att det är en skön blandning av lite allt möjligt. Mer om träning och outfits skulle jag vilja se.

Ingela sa...

Hej hej här är jag! Jag gillar din blogg på grund av blandningen av alla möjliga ämnen och saker och har inga synpunkter på att något ska ändras! :-)

P sa...

Minns inte längre hur jag hittade hit, det är jag för gammal och skruttig för;)
Fortsatte iaf läsa för att du verkar vara en så otroligt go tjej- jordnära, träningstokig, har grym smak mm. Sättet du skriver på gör att det känns som att besöka en vän:) Vore kul om du skrev lite mer om mat och hur du äter- gissar att man då skulle kunna få tips på ganska sunda middagar?;)

Att ha det gott sa...

Jag heter Carina och gillar din mix

Elin B sa...

Elin, läser för jag gillar dina klädtips, dina äventyr som ger mig inspiration men framförallt den sköna mixen :)

Carin sa...

Hej hej! Tror jag hittade hit via en kommentar i någon annan blogg för ett bra tag sen och sedan dess tittar jag in då och då. Har även sett dig irl när du tar i för fullt på friskis ekeby. Nästa gång kanske jag vågar hälsa ;)Tips av olika slag är alltid välkommet tex om shopping/mode, mat, träning och skönhet.

Lady Thirty sa...

jag läser din blogg för att den har en blandning av både det ena och det andra, gillar allra bäst alla dessa härliga lakritstips som dyker upp ibland :)

Miss Agda sa...

Mig vet du vem jag är, men jag har ett litet önskemål:
Nu när du kommit igång med löpningen så skulle vi löpare uppskatta om du ville "rapportera" lite om dina genomföra pass: distans, tid, typ av pass, känsla etc. Om du har lust alltså. Det är alltid peppande att läsa detaljer om andras löpning och ofta blir man då sugen på att springa själv :)
Många kramar!

annabanan sa...

Annabanan här. Läser din blogg för du har en fin mix av allt som är trevligt. Sen vad som verkligen fick mig att fastna var nog allt djurmönstrat och turkost =)

Nina sa...

Du känner väl igen mig också, Nina här, hittade hit då du kommenterat hos mig- och sedan kan jag inte hålla mig härifrån.

jag gillar att du uppdaterar ofta och att du blandar så mycket, det finns lixom "nåt för alla" :) -personligen gillar jag inlägg om träning och kläder, inte så mycket mode kanske, men andras stilar är hur kul som helst att se- outfits :)

försätt som du gör bara, det är tokbra! :)

ha en bra dag!

Käthe sa...

Jag fastnade för att du känns hälsomedveten utan att vara överdriven. Också tycker jag att du har en bra blanding.

Irina sa...

Jag hittade dig via min egen blogg faktiskt. Och så blev jag förtjust i din förkärlek till leopardmönstrade kläder. ;-)

Vi vill såklart läsa mera om DIG. Om ditt jobb, om dig som person om dina åsikter och tankar gällande allt möjligt. Ju personligare desto bättre, du vet... :-)

Ellinor sa...

Jag minns inte hur jag hittade hit, troligen via en kommentar i min blogg eller via rekommendationer från någon annan bloggare (det är ofta så jag finner nya, intressanta bloggar).
Jag gillar din mix av allting. Texterna är korta och koncist och bilderna många. Du bjuder på en salig blandning av personliga texter och inspiration i allt ifrån mode till musik och inredning, vilket jag verkligen gillar.
Kram på dig

PernillaT sa...

Jag gillar den sköna blandningen i din blogg och din klädstil är super! Du verkar vara en pigg och glad tjej och du inspirerar mig. Är själv gift med två barn och hinner tyvärr inte träna lika mycket som jag skulle vilja, men du ger mig inspiration att försöka lite extra att komma iväg...

Malla sa...

Jag kikar in här varje dag och jag gillar mixen mellan allt du skriver om. Jag skulle vilja läsa mer av ALLT och inte mindre av någonsting. Fortsätt som du gör så hänger jag mer än gärna med i fortsättningen också. ;)

Helena sa...

Inte direkt okänd kanske, har ju varit här och snokat ett tag...
Kommer inte ihåg hur jag hittade hit faktiskt, men det jag fastnade för är din energi, din variation och att du skriver bra! Keep it up!