söndag 4 oktober 2009

Stilikon


Lite roligt hur trender kan komma och gå och komma tillbaka igen. Jag älskar den här bilden på en superfönad prinsessan Stéphanie av Monaco. Perfekt look till skinn-, nit- och fuskpälsmodet som är högaktuellt just nu. Och så älskar jag prinsessans kropp (anno 80-tal) - sexigt androgyn och cool. Wow!

7 kommentarer:

HannahSthlm sa...

Nostagi bild;)!

Kram och trevlig söndag raring!!

Petra sa...

Visst är hon vacker, tycker fortfarande det.

Banana sa...

Sv: Självklart fixar jag ditt hår, any day, hehe =)

Jag trodde för ett ögonblick att bilden på Stephanie var en bild av dig, det är nåt litet något som är likt, kan inte sätta fingret på vad...

Nina - Glamourmamman sa...

Hihi, jag har fortfarande liiiiite svårt för en del 80-talsgrejer - man har liksom redan upplevt det en gång ;-) Men visst, Stephanie är skitsnygg!
Kram Nina

Tess [Flutur.se] sa...

Jag bor ju inte i Göteborg, men jag vill. Men ska du åka dit så säger du till så har jag en anledning till att åka upp =P

DILA sa...

Jag har också lite svårt för 80-talet eftersom jag redan gjort det. Men jag håller med om att hon är vacker, prinsessan från Monaco. Och lite nostalgi framkallar det allt.

Kram Dila

carolina sa...

det är därför jag gillar agyness deyn, eller hur hon stavas? skitsnygg kropp, inte überkvinnlig, men på något sätt superhäftig! och hennes frisyr, suck...VILL HA!