onsdag 17 februari 2010

Jag är nominerad!


Bild från Cosmopolitan

Helt ofattbart! Ni vet tjejen som blev vald sist på skolgympan och som alltid sprang långsammast började blogga om sin satsning inför Stockholm Marathon 2010 och nu har den bloggen blivit nominerad i Cosmopolitans tävling Årets Träningsblogg!

Nyheten har inte sjunkit in riktigt än, jag har liksom aldrig sett mig själv som en träningsbloggare. Men himla kul är det! Tack alla ni underbara människor som nominerat min blogg. Sanslöst kul!

Konkurrensen är hård, tre andra superduktiga bloggerskor är nominerade. Kolla in dem här och lägg en röst om du känner för det.

19 kommentarer:

Inspirera Mera sa...

Grattis vad roligt!! Jag röstar givetvis på dig. Kram Sandra

Träningsglädje sa...

fast petra, hur kan du ärligt ha varit långsammast? jag får lite uppfattningen om att du egentligen har lite för låga tankar om dig själv och att du egentligen är en annan än du ser dig själv som. :)

Irina sa...

Jag är INTE förvånad. Trots att jag "har tummen mitt i handen" när det gäller löpning så kan jag se att din blogg är fantastiskt välskriven och erbjuder en massa inspiration, information och underhållning - precis allt som behövs för att bli den succé den blivit.

Grattis! Du är verkligen värd den här nomineringen och allt gott som följer.

Kramar! :-)

Petra sa...

Träningsglädje - du har rätt, tror det sitter mycket i skallen och den dåliga "tränings-självkänslan" som jag hade i plugget har hängt med upp i åren...

Petra sa...

Tack, Sandra och Irina för era fina ord!

Helena sa...

Petra - du är så grym!!! Det är helt ofattbart vilken träningsresa du har gjort på så kort tid! YOU ROCK! Puss på dig!

Petra sa...

Otroligt roligt och måste vara ett erkännande för dig med. SJÄLVKLART så skall jag rösta på dig. Kram

Fröken Isakson sa...

Vad härligt. Jättegrattis till nomineringen. kramar

Anonym sa...

Také gratuluju a hodne stestí.Tvoje nominace je více nez zaslouzená. Je za tím ohromný kus práce a potu. Kramar

Sunda Louise sa...

Grattis! Det är en jättebra blogg. Du har min röst! //Louise

Ingmarie sa...

Vad roligt! GRATTIS! Men hur funkar den där röstningen? Verkar som om man kan rösta hur många gånger som helst och på alla. (??)

H C Barregren sa...

Grattis! Grattis! Gratis!

Ellinor sa...

Stor grattis!
Håller verkligen tummarna för dig :)
Kram

Nina - Glamourmamman sa...

Härligt, grattis!! Fast jag är inte särskilt förvånad ;-)
Kram Nina

Julie sa...

Stort tillykke! Jeg er virkelig imponeret af din træning!

Ida sa...

Grattis, vad roligt! Tänker på dig när jag tänker mig en "hurtig" bloggerska :)

Emelie sa...

Grattis!! Jag har faktiskt röstat på både dig och på Miss Agda eftersom jag inte kan välja en, men stort lycka till i alla fall!!

Kram Emelie

Karin RW sa...

Vilken seriös sida det där, Cosmopolitan. Så fort man gick in och kommenterade med lite kritik, försvann alla kommentarer samt hela funktionen ATT kommentera...

Hur ser du själv på att du blev nominerad som årets blogg 2009, när du inte bloggat så mkt under just 2009? Du började väl i dec?
Du har en väldigt engagerande och bra blogg, missförstå mig inte. Jag tycker bara nomineringsjuryn agerat lite märkligt.

Petra sa...

Svar till Karin RW: Hej Karin, såg att du hade funderingar kring att min blogg nominerats i Cosmopolitans tävling - såg dina kommentarer på såväl Cosmos sajt som på min privata blogg. Vad ska jag svara? Det är inte jag som har nominerat mig utan läsarna. I mitt tycke handlar det inte om vem som har bloggat längst utan vem som engagerar och inspirerar mest. Om det då råkar vara någon som "bara" bloggat en månad av 2009, vad spelar det för roll? Jag blir väl inte mindre inspirerad för det? Man röstar väl på bloggens innehåll och inte efter hur länge vederbörande har bloggat? Det är i alla fall min åsikt. Fridens./Petra, blogg.svd.se/maratonbloggen