måndag 1 mars 2010

Vårjackan går i militärgrönt


Bild från Lindex

Modehuset Balmain satte trenden och nu har kedjorna hakat på. Jag talar förstås om arméjackan, ett plagg som vi kommer att få se en hel del av i vår. Har i samband med ett modereportage jag håller på med scannat igenom det mesta av kedjornas utbud och fastnade för ovanstående jacka i militärgrönt från Lindex. Den kommer garanterat att få ta plats i min garderob inom kort - ihop med smala jeans och högklackat blir den en klar hit!

Fler som shoppat vårplagg? Vad blev det?

12 kommentarer:

Petra sa...

Har inte shoppat något än för jag har inte fått vårkänslor än :-) Supersnygg kavaj. Kram

mina sa...

Tror du verkligen att man kommer att behöva en vårjacka i år :) Det känns som att det är ett typsikt vinter-sommar år. Men snygg jacka...får försöka skaffa lite vårkänslor

Träningsglädje sa...

jag vet inte vad det är med lindex och mig men vi klickar inte alls. var inne på lindex igår och såg jackan men den såg så sjaskig ut på sin galge. ser mycket bättre ut på denna bild!

jag har däremot nätshoppat från hm. allt blev puderfärgat. vet inte ritkigt hur det blev så, jag är ju svart eller vit - inte beige... fast, min vårjacka är ju rosa såklart! snyggt puderrosa. haha.

Ingela sa...

Jag kan helt klart tänka mig en jacka i den stilen!

Ingela sa...

Ps. Jag shoppade ganska friskt förra månaden: 2 kostymer varav en var "vårig" och 5 skjortor. (arbetskläder) Den här månaden blir det nog lite mer arbetskläder, några toppar och skor. Skoj! ds.

DILA sa...

Jätte snygg jacka! Tyvärr har jag inte shoppat något än även om jag skulle vilja. Känns inte speciellt kul nu när man är höggravid. Bättre att vänta tills efter förlossningen när man vet hur kroppen ser ut...

Kram Dila

Hanna sa...

Jag har shoppat en jacka, ballerinaskor, klänningar och linnen.

Ellinor sa...

Jätte fin!
Du har av en händelse inte stött på en trenchcoat modell kortare och med puffärmar i ditt sökande? Är nämligen på jakt efter något sådant men har hittills inte hittat någonting.
Kram

Emliscious sa...

inte ännu! men nästa lön- då smäller det!! =)

Therése | Stylish-B.se sa...

Så himla snygg.

Ida sa...

Oj, har hunnit med massor! Armégröna byxor och strumpbyxor, några kjolar, en sjukt snygg balmaininspirerad orkesterjacka från Ellos, skinnväst, armégrön jacka, en til väst, skitsnygga kilklackar, ja, kan nog fortsätta ett tag ;) Vårshoppign är så roligt, och jag intalar mig själv att våren kommer snabbare om vi visar att vi vill ha hit den iom shoppingen ;)
Jackan från Lindex är grymt snygg!

Anonym sa...

mesothelioma support and information!
[url=http://www.mesothelioma-support.org/]asbestos lawyer mesothelioma[/url]