söndag 21 mars 2010

Läs om mitt Mallorca!Om ni är intresserade av att läsa om ett annorlunda Mallorca bortom turiststråken, skynda då till kiosken och köp senaste numret av Allt om Resor. Där finns mitt och fotograf Helena Karlssons reportage om ”Det okända Mallorca” - ett av de resereportage jag är allra mest nöjd med, faktiskt.

9 kommentarer:

anneliten sa...

Underbart att få skriva resereportage! Självklart ska jag köpa och läsa!

Glamour-Och-Fläskpannkaka sa...

skall kolla upp det!
Längtar efter en resa!

Ingela sa...

Vad roligt! Jag älskar Mallorca och har varit där 5 eller 6 gånger (när jag var tonåring) Jag vill gärna åka tillbaka och det ska bli kul om ni behandlar några av de pärlor som jag har upptäckt på ön! :)

Ellinor sa...

Oh, så spännande.
Även om jag inte planerar en resa inom det snaraste, samlar jag ändå på bra resereportage och detta skulle mer än väl platsa i den samlingen.
Kram

Emelie sa...

Åh vad spännande! Ska verkligen försöka hinna köpa. Jag har hört av så många att det är en helt underbar ö. Extra kul om det är du som skrivit förstås!

Ingmarie sa...

Ska jag kolla upp så fort jag är hemma igen. Vad roligt! Mallis är verkligen superduper!

Henrik Bonnevier sa...

Snygga bilder!

Annika sa...

Åh Petra vad roligt att du har kvar den här bloggen! Jag hade faktiskt glömt bort den tills nu när jag kom på att du har inspirerat mig förr vad gäller resor/fjällvandring och jag behöver tips inför sommaren! :)

Så finns du kvar och har precis skrivit ett reseinlägg. Kul! Ska kolla in detta och surfa vidare hos dig på jakt efter resor :)

Och så såg jag lite mer hintar om kärlek här :) Härligt!

Morgan sa...

Oj, det här visste jag inte om (varken bloggen eller reportaget). Och vi som kom till Mallorca igår kväll...