fredag 21 augusti 2009

Vågar jag..?


Bild från H&M

Har aldrig varit mycket för hatt. Får liksom känslan av att jag ska på maskerad så fort jag får på mig en hatt och sen inbillar jag mig att alla stirrar. Men den här hatten från H&M var ju riktigt snygg...hm, kanske något att satsa på i höst? Åtminstone när det är mörkt ute... ;-)

7 kommentarer:

Katja Kristoferson sa...

Jag har ångrat mig varje gång jag har köpt en huvudbonad. Förutom sportiga mössor då...

Stefan Falkelind sa...

Den måste du bara ha. Den är så snygg.

Helena sa...

Hatt är ju så svårt... Tycker ofta att andra passar i det, kan tycka att jag själv ser ok ut när jag provar, men NÄR ska man använda den..? Den är snygg, men är rädd för att det är något som blir liggande.....

Elin B sa...

hatt är ju det skönaste som finns :) har en herrhatt som jag tar fram nån gång ibland och älskar. synd bara att jag ska vara så kass att matcha den, men jag får bli bättre. som mössa då höstvinden viner eller då en hemsk hårutväxt uppenbarar sig (läs: finns nu).

Zizzi sa...

Det är jättefint med hatt. Och jag tror att det känns som att folk stirrar för att man själv inte är van vid hatt. Jag tror däremot att du skulle passa i hatt jättbra!

Ellinor sa...

Klart att du vågar! Du skulle bli super snygg i den!

Tess [Stylish-B.se] sa...

Jag tror att när man väl hittar rätt hatt så vill man inte ta av den. Jag tycker du ska köpa den för den är riktigt fin och modellen känns klassisk. Vill du inte använda den så kan den ju ligga fint på hatthyllan =)

kram.