måndag 24 augusti 2009

Goda nyheter för alla frissiga hår


Har ni som jag problem med flygigt och frissigt hår? Jag använder alltid någon form av fönkräm när jag stylar mitt hår för att få separation och form på det. Men - jag har hittills inte lyckats hitta en produkt som jag är helt nöjd med. På vinst och förlust klickade jag hem svenska Core Smoother från svenska märket disp och måste säga att resultatet blev över förväntan. Jag kunde till och med gå ut i snålblåst utan att få ett fågelbo på huvudet efter tio sekunder. Testa ni också! Finns att köpa för 158 kr på (till exempel) Eleven.se.

, , , ,

8 kommentarer:

Petra sa...

Du har alltid sådana bra tips! Ha en bra måndag.

Rebecca sa...

Jag får dåligt samvete för mitt hårs skull när jag läser såna här tips. Mitt stackars hår tvättas typ varje dag (och då inte med något dyrt schampoo utan Dove) och torkas med hårtork. Never inpackning eller fönkräm eller andra hårsaker. Kanske borde införskaffa ditt tips?

simone sa...

Den är riktigt bra!

Susanna sa...

Låter bra! Och billigt också! Perfekt :)

MAJA: Style & Life by Leia sa...

Hihi....ja du vännen....jag kanske skulle börja med att borsta håret varje dag innan jag ger min på att vara lika duktig som dig:)

Å hejje dig med din tid på milen.

kramar

Lisa sa...

Den är verkligen bra!!!

Emilia sa...

Mmm Disp har jag älskat sedan dag ett! Det är ett supermärke! Har använt deras inpackning och blondshampo och det är maxat bra! Vilket härlig blogg du har!!:-)

Katja Kristoferson sa...

Måste testa!