måndag 17 augusti 2009

Luttrad...


Efter en veckas ösregn i Jotunheimen har jag lärt mig att älska allt som kommer ner från himlen. Så när det var dags för dagens löprunda var det bara att ge sig ut - trots att himlen öppnat sig på vid gavel. Är tokkär i min nya, supertunna vindjacka från Bergans med specialficka för iPoden. Active Light Lady Jacket heter den.

7 kommentarer:

Petra sa...

Den borde jag köpa också. Har du klickat hem den? Skyddar den iPoden mot regnet?
Kram

Ingela sa...

Som det heter: "det finns inget dåliga väder bara dåliga kläder"! :-)

Sv: snabba effektiva pass med bra tempo är skönt! Man har ångan uppe hela tiden och hinner öven med annat än ett besök på gymmet! Perfa!

Ellinor sa...

Ingen har väl dött av lite regn. Det tar alltid emot att ge sig ut då man ser de tunga vattendropparna, men väl ute är det faktiskt ganska skönt kan jag tycka. Särskilt då man senare kommer hem och får byta till varma och torra kläder :)
Hoppas du får en bra dag!
Kram

Helena sa...

Härligt! :) Jag gillar verkligen att springa i regn, det är ju helt fantastiskt skönt med allt syre och att man hela tiden känner sig sval i ansiktet...älskar den känslan!

Christoffer Hedlund sa...

Du ser du då alldeles för stylish i den :). Kram kram!

little Miss Muffin sa...

härligt, jag brukar också gilla att springa i regn men nu är det lite för mycket för mig, men det kanske beror på att jag inte har en sån läcker jacka. :P

Lisa sa...

Ah nu fick jag daligt samvete... Vi bestämde oss för att stanna inne för att det ösregnar... Dalig anledning egentligen!

Kram fran Lisa