tisdag 28 april 2009

Loungetrend på altanen


Bild från Balkongshoppen

Jag är svag för utemöbler med loungekänsla - därför välkomnar jag vårens och sommarens "loungetrend". Ljummen sommarkväll, en myntadoftande mojito i handen och sköna loungemöbler att sjunka ner i...kan det bli bättre?

9 kommentarer:

Elin B sa...

jag tänker soliga kvällar med snygga drinkar och svala sommarklänningar då jag ser den, hit!
synd bara att min balkong är så förbannat liten.

Inspirera Mera sa...

Det såg hur härligt ut som helst!
Kram Sandra

Sara - Träningsglädje sa...

nej det kan inte bli bättre. har inrett min balkong med den stilen och jag älskar det. alla andra älskar det också. blir en hel del spontanbesök från vänner som "råkade ha vägarna förbi". härligt!

caroline sa...

åhh de ser verkligen mysiga ut, funderar på att köra sånna till min altan, men kan man ha dem ute året runt, lite svårt att ta in dem på vintern?

Hanne sa...

En sånn vil jeg ha på vår balkong:)

Ellinor sa...

Balkongmys är verkligen det bästa nu när vi går mot varmare och längre kvällar.
Hoppas att allt är bra med dig annars.
Kram

Katja Kristoferson sa...

Kan varmt rekommendera Gamla Teaterns uteservering, i Östersund (med reservation för de kvällar de har live blues band...)

Miss Agda sa...

Jag älskar loungestilen överhuvudtaget, men på en balkong blir det ju verkligen snyggt! De möblerna är jättesnygga, dock har jag förstått att de är väldigt dyra?! Iaf om man vill köpa en hel sofffrupp.
Kram

Christina sa...

Har man trångt på balkongen så är Marbella hörnmodul perfekt. Alltså den på bilden. Hela maj är det nedsatt pris på just denna loungemöbel så passa på. Se utemöbeln