söndag 4 juli 2010

Att rädda sig själv

Har ni också velat skjuta ut er när allt är som bäst? Gör det säkra före det osäkra och dra, för nu kan det ju bara bli sämre? Rädda er själva och era känslor liksom?

8 kommentarer:

Sandra - en liten del av Mig. sa...

Ja. När man kommer på sig själv att nu känns allt riktigt bra, och att man då tänker, när vänder det. Men man måste våga unna sig själv lycka och inte tro att saker ska misslyckas.

Ingela sa...

O ja, det har hänt många gånger. Men då gäller det att hålla fast vid den känslan och inte måla fan på väggen. Lättare sagt än gjort många gånger.

Kram!

Ellinor sa...

Ja, ibland vågar man inte riktigt fortsätta då man vet att det man har är för bra för att vara sant, men visst kan allting bli bättre, bara vi vågar tro!
Kram

Flicka sa...

Oh ja! Men jag brkar försöka göra mig av med det så fort som möjligt även om det är lätt att säga att man ska njuta av nuet så är det itne alltid lika lätt att genomföra. Men du har jobbat hårt för det och då har det faktiskt också en förmåga att fortsätta!

Fröken Isakson sa...

Oh yes. Men passa på att NJUT! Kramar Linda

Irina sa...

Ehh, gjorde det kanske nån gång för länge sen men gör inte så längre eftersom det är idiotiskt. Hela idén är ju att man ska må bra och det kommer man att göra tills man själv bestämmer sig för att sluta.

See you later! :-)

Glamour-Och-Fläskpannkaka sa...

känner igen den känslan!

making money by blogging sa...

Your blog is pretty awesome :)