fredag 30 maj 2008

Nu kör vi!

I dessa tider när man kan läsa att överdrivet bloggande kan leda till stress är det verkligen värt att fundera ett extra varv på om det är så smart att ge sig på det här. Men efter en lång tids moget övervägande har jag kommit fram till att - NU KÖR VI!!

Det finns ju så mycket att skriva om - som att alla tillverkare av friluftsutrustning borde fatta att det finns folk som vill ha andra färger på sina tält än militärgrönt och rött.

Så här kommer mitt första avslöjande - jag smygfantiserar om att en gång få sätta upp ett leopardmönstrat Nammatj GT från Hilleberg!

Varför leopard? Svårt att förklara! Funkar inte på alla men jag inbillar mig att det gör sig ganska bra på mig. Kan också berätta att jag hör till dem som köade som en galning i samband med H&M:s Cavallisläpp i november i fjol. Vågar inte säga hur stor del av kollektionen jag köpte - men det räckte till guldbonus i alla fall... Och japp - fick med mig såväl den underbara leopardmönstrade långklänningen som den supersnygga zebraklänningen!!


Nu är det snart intensivjympa - med en av mina absoluta favoritledare!

Inga kommentarer: