lördag 27 mars 2010

Jag fixade min första halvmara!


Foto: Privat

Jag klarade det! Mitt första lopp någonsin - Prags halvmara - är avklarad. Läs hela berättelsen om loppet här.

måndag 22 mars 2010

En baddräkt för Petra?


Bild från H&M

Är den för mycket Paris Hilton eller är den rentav bärbar? Vad tycker ni om H&M:s badmode sommaren 2010?

söndag 21 mars 2010

Sommarens snyggaste jeans


Bild från Lindex

Älskar lappade, lite trasiga jeans och äger sedan tidigare ett par i lite mörkare ton. Har inför våren och sommaren jagat ett par i ljusare nyans och slog till direkt när jag hittade ovanstående inne hos Lindex. Med kampanjkoden LC10111 samt att det är 10 % på allt i onlinebutiken just nu blev totalpriset ynka 270 kronor inklusive frakt!

Läs om mitt Mallorca!







Om ni är intresserade av att läsa om ett annorlunda Mallorca bortom turiststråken, skynda då till kiosken och köp senaste numret av Allt om Resor. Där finns mitt och fotograf Helena Karlssons reportage om ”Det okända Mallorca” - ett av de resereportage jag är allra mest nöjd med, faktiskt.

fredag 19 mars 2010

Jag mötte Elvis!


Foto: Privat

Man vet tydligen aldrig vad eller vem som dyker upp i backen. Igår stötte vi ihop med en livs levande legend i Cervinias pister. Självklart frågade vi om han ville vara med på bild!

måndag 15 mars 2010

Hälsningar från Cervinia!



Hälsningar från Cervinia och Italien! Befinner mig just nu vid foten av Matterhorn där jag åker telemark och njuter av sol och snö!

Vad har hänt med er bloggare?











Det har inte bloggats här på ett tag som ni märker. Det beror på att jag haft och fortfarande har semester och det av det mer aktiva slaget. Bilderna ovan kommer från löparveckan i portugisiska Monte Gordo som jag deltog i förra veckan. Blev en hel massa sprunget därnere, över 100 km faktiskt - rekord för min del. På bilden längst ner ser ni mig i sällskap av ultrakungarna Rune och Kent efter avklarad femmil - vi sprang hela 52 km med fikaraster varje mil. Ett himla trevligt sätt att fördriva en dag på faktiskt!

torsdag 4 mars 2010

Hjälp mig välja!


Foto: Lindex

Har klickat hem bägge jackorna ovan, men har intalat mig själv att jag faktiskt inte behöver mer än en arméinspirerad jacka. Så, vilken ska jag välja? Den svarta orkesterjackan eller den militärgröna, Balmaindoftande jackan?

Den militärgröna jackan är fodrad och sitter skönare, men jag tycker att den svarta är snyggare. Hm, dagens i-landsproblem visserligen - men ni får gärna hjälpa mig att lösa det!

onsdag 3 mars 2010

Marin chic


Bild från H&M

Nu vill jag ha vår! Har därför börjat köpa på mig snygga vårplagg, som den här toppen med marin känsla. Och puffärmar som jag älskar! Från H&M, of course...

måndag 1 mars 2010

Vårjackan går i militärgrönt


Bild från Lindex

Modehuset Balmain satte trenden och nu har kedjorna hakat på. Jag talar förstås om arméjackan, ett plagg som vi kommer att få se en hel del av i vår. Har i samband med ett modereportage jag håller på med scannat igenom det mesta av kedjornas utbud och fastnade för ovanstående jacka i militärgrönt från Lindex. Den kommer garanterat att få ta plats i min garderob inom kort - ihop med smala jeans och högklackat blir den en klar hit!

Fler som shoppat vårplagg? Vad blev det?