måndag 30 juni 2008

Världsbäst riv


Superbra riv är det i den här saltskrubben från Lisen Organics som är den bästa jag provat (hittills). Doftar friskt av citron och innehåller havssalt, rapsolja, tistelolja, mangosmör, honung, örter och eterisk olja. En skön bonus är att man inte behöver smörja in sig efter duschen eftersom skrubben innehåller oljor som gör huden smidig.

Andra bloggar om , , , ,

Nu blev det kul att träna igen!


Inte för att jag brukar ha svårt att hitta träningsmotivation. Men med de här sköna prylarna (träningsväska, necessär och läppbalsam) skulle det bli om möjligt ännu roligare att dra till gymmet. Läppbalsamet med viol är jag så sugen på att jag till och med skulle gå med på att betala tull för det. Allt från Forever 21.

Andra bloggar om , , , , , ,

Yippie! Jag hittade min favoritkräm!

Honey & Lemon Hand Cream från franska L'Occitane i praktisk miniförpackning, perfekt för handväskan. Hittade den på L'Occitane-butiken på Hamngatan 11 i Stockholm. Tröttnar aldrig på den här doften, hoppas den blir ett stående inslag i sortimentet och inte bara en one-shot. Nästa gång jag är i butiken ska jag köpa den underbara scrubcrèmen som jag spanade in.

Andra bloggar om , , , ,

Viol- och saltlakritsströssel

"Petra-strössel" skulle man kunna kalla detta eftersom det innehåller två av mina absoluta favoritsmaker - viol och saltlakrits. Ihop med socker- och fettfria yoghurtglassen Wildberry (om den inte innehåller fett och socker, vad innehåller den då kan man ju undra) från Yogurtshopen i Gallerian blev det en perfekt avrundning på lunchen. Mmm...

söndag 29 juni 2008

Nyligen hemklickat


Köpstoppet efter NY-resan är hävt i och med inköpet av dessa två godingar från Asos. Har inget riktigt "mys-set", så jag hoppas att detta ska funka bra att dra på sig när man kommer hem nyduschad och trött efter träningen.

Andra bloggar om , , , , ,

En iskall belöning

När jag inte är ledig och paddlar kajak jobbar jag bland annat som matredaktör med drycker i allmänhet och öl i synnerhet som specialitet. Detta amerikanska öl, Coors light, landade på mitt skrivbord häromdagen och jag måste erkänna att jag var lätt skeptisk.

Ett amerikanskt öl som dessutom heter något som innefattar ordet "light". Kan bara betyda en sak =) Men jag hade fel. Serverat iskallt är det här ölet faktiskt helt okej. Ingen smaksensation, men läskande med tydliga citrustoner. Kan rekommenderas - men se då till att kyla ölet ordentligt.

Andra bloggar om , , , , ,

En söndag med mjölksyra i armarna


SMHI spådde halvklart väder och en temperatur på drygt 20 grader samt svag vind. Perfekta förhållanden för en kajaktur med andra ord. Så vi passade på att ta en tur till Skokloster, en bra dagstur genom natursköna miljöer. Det blev lunch i form av matsäck på slottsgården och avrundning med latte och kladdkaka med grädde på sommarkaféet. Sedan hemfärd och eftersom ingen orkade ställa sig och laga mat efter en heldag med mycket sol och paddeltag blev det thai-takeaway från Ahaanthai, systerrestaurang till Sukhothai, med stans bästa thaimat. Nu är jag så trött att jag håller på att sjunka ihop framför datorn =)

Andra bloggar om , , , , ,

lördag 28 juni 2008

En plågad pojkvän på Ikea


Bilden längst till vänster visar en förväntansfull Petra utanför ett av sina favorittillhåll, Ikea. Mittenbilden visar ett ansiktsuttryck snarlikt pojkvännen väl inne på Ikea. Bilden till höger visar en hungrig Petra på jakt efter nästa Ikeafynd. H höll faktiskt med om bulldoggliknelsen :-)

Vad jag inhandlade? Jo:
1. Doftljus
2. Överdrag till mina ytterkläder
3. Servetter
4. Dörrmatta
5. Hängande förvaringsfack för skor

Bilder kommer senare!

Andra bloggar om , , , , , ,

En Cosmopolitan till, tack!


Sex and the City-filmen igår var precis så fantastisk som jag hoppats. Synd bara att sekvensen när Carrie provar 80-talsblåsor var så kort! Vi värmde upp med en Cosmopolitan, men som efterdrink efter filmen valde jag faktiskt en Margarita. Kolla filmen så förstår ni varför :-) Kommer nog se om den ett par gånger.

Andra bloggar om , , , , , , ,

fredag 27 juni 2008

Ikväll smäller det!

Dags att kolla in sommarens stora snackis, Sex and the City, med ett gäng andra tjejer. Normalt brukar jag inte klä upp mig särskilt mycket för att gå på bio, men dagen till ära tänkte jag blinga till det lite. Det innebär med stor sannolikhet högklackat och det lär chocka mina fossingar som är vana vid hyfsat fotriktiga skor. När kvällen är över gissar jag att jag kommer vara i stort behov av fotkrämen på bilden, "Cake walk" med avokadoolja och mangosmör, mentol och eteriska oljor från grönmynta och pepparmynta. Tyvärr hinner jag inte få hem den från Eleven redan idag, så min gamla hederliga Schollkräm får duga.

Andra bloggar om , , , , , ,

torsdag 26 juni 2008

Jag rasar mot jympaterrorn

Jag brukar smita lite tidigare från stretchingen efter jympapasset för att få ha duschen för mig själv en stund. Endorfinerna snurrar runt i kroppen och jag är rejält trött. När jag kommer ur duschen är lugnet puts väck. Istället har omklädningsrummet fyllts av tjattrande jympare som tydligen inte tagit i ordentligt under passet - hur skulle de annars orka pladdra på om ditten och datten utan att hämta andan, i falsett dessutom?

Blott en önskedröm

Jag vill sätta upp "Prata tyst"-skyltar därinne, det suger att man inte ens kan få varva ner under tystnad efter ett jobbigt träningspass. Istället tvingas jag stressa iväg med en sjukt eftersvettig kropp eftersom folk inte har vett att knäppa igen ett par minuter.

"Får jag låna lite av din hudkräm, den luktar så gott", säger en tant och innan jag ens hunnit reagera än mindre svara har hon stuckit ner fingrarna i min krämburk med svindyrt innehåll fraktat all the way över Atlanten. "Jag tar lite till, den var verkligen bra", säger hon en stund senare och sticker ner fingrarna en gång till. Sen står hon framför spegeln och krämar förnöjt in nyllet medan jag bara står och stirrar. Sedan börjar nämnda tant ordbajsa i falsett med sin väninna om hur fantastiskt sköööönt det är att träna, att få ta i ordentligt, att bli riktigt trött. Och jympaledaren, hon är sååå gullig och duktig och f-n och hans moster.

Gah - kan ingen därute sponsra mig med en personlig tränare och ett gym som låter mig träna efter stängningstid?

Andra bloggar om , , , ,

Här myser hon med sina shoppingfynd

Ber om ursäkt för den muggiga kvaliteten på bilden, men så här ser det ut när jag står i min hall och myser tillsammans med mina shoppingfynd (en bråkdel av dem bör tilläggas) från New York. På mig har jag dock en H&M-topp med skön 80-talskänsla, ni vet med ett sånt där härligt mönster som fanns på joggingoverallerna på den gamla goda tiden...

Godbitar till SATC-kvällen!


Tre outfits som jag mycket väl skulle kunna tänka mig att bära. Vi börjar med klänningarna - de kommer samtliga från Delias. Och skorna - de ursnygga gladiatorheelsen kommer från Asos, högklackade skor med nitar från Forever 21 och blommönstrade skorna längst till höger från Delias. Uh, vilket habegär de framkallar :-)

Andra bloggar om , , , , , , , , ,

Slöa 80-talister Facebookar på arbetstid...

...men drar sig inte för att skicka jobbrelaterade mejl efter midnatt. Nu när 80-talisterna på allvar intar arbetsmarknaden håller alla gamla rävar andan. Det är nämligen frågan om en generation med en syn på arbetslivet som skiljer sig radikalt från det traditionella, skriver E24 idag. Samtidigt som de chattar och underhåller sitt sociala nätverk på arbetstid är de ”en av vår tids mest underskattade förändringskrafter”, enligt en doktor vid Linköpings universitet. 80-talisten är i färd med att sudda ut den traditionsenliga gränsen mellan arbete och fritid, heter det vidare.

Jag är född 1976... Close but no cigar skulle man kunna säga...

Andra bloggar om , ,

onsdag 25 juni 2008

Skrynklig, kanske lite ful - men helt underbar!

Till er som missat den fantastiska anchochilin säger jag bara: Grattis! Ni har en riktig smaksensation att upptäcka. Smaken är mild, lite russinliknande med lätt rökigt inslag. Den säljs oftast torkad i välsorterade matbutiker och bästa smakupplevelsen får man om man först förväller chilin fem minuter i kokande vatten, skrapar bort alla frön (som är mycket starka) och sen mixar den med lite vatten till en pasta. Blir en perfekt ingrediens i mat, till exempel i en vinägrett ihop med balsamvinäger. Här är ett kanonbra recepttips med anchochili från Tasteline.

Du är ingen riktig fashionista om du inte är galen i väskor

Okej, med risk för att min tolkning av vad älsklingen sa häromveckan är lite hårdvinklad var det väl ungefär budskapet man kunde läsa mellan raderna. Vi går på - av alla gator i världen - självaste Fashion Avenue i New York och passerar butik efter butik med skyltfönster innehållande väskor "to die for" för varje sann fashionista. Älsklingen sneglar på den slitna Timbuk2-messengerväskan som hänger över min axel och ser lite bekymrad ut. "Vill du inte kolla väskor alls? När vi ändå är här?" undrar han. Men nej. Det orkar inte jag.

Måste erkänna att jag inte riktigt förstår mig på folk som kan punga ut med tusentals kronor - för en väska. Kläder är något helt annat. Då fäller han kommentaren som jag försökte tolka ovan. Nu undrar jag: Är det något fel på mig? Borde jag bli en manisk väskshoppare på samma sätt som jag älskar att frossa i snygga kläder? Har någon därute svaret?

Ännu en vanlig dag på jobbet...

Solstänkt terrass, mätt efter en smarrig lunch med pasta och god sås till. Vad händer då? Jo, tre glasspaket landar på bordet, tillsammans med några koppar cappuccino och sekunderna senare har kollegan svängt ihop en fantastiskt god chokladsås. Behöver jag tillägga att jag trivs väldigt bra på jobbet :-)

Härliga 70-talsvibbar

Enligt mig superfina solglasögon med retrovibbar för bara 79,50 kr på H&M!! Klar köppotential.




Hur ska det här gå?

Känner mig så fruktansvärt trött, vill inget annat än sova. Och under träningen igår kände jag mig orkeslös. Hoppas att det inte är någon förkylning på gång, peppar, peppar! Får nog ta en kaffe snart för att hålla mig vaken...

Hur gör ni för att pigga upp er på jobbet?

tisdag 24 juni 2008

Petra, nu har du blivit besatt!

Ja, jag vet - det är tragiskt. Jag går maniskt in på Forever21 varje dag och kollar nyheter numera. Vet inte vad jag ska ta mig till. H tycker att jag blivit besatt. Och när jag pratar om att vi borde åka tillbaka till NY snart tror han att det bara är för att jag vill störta in på närmaste Forever-butik och dammsuga den ;-) Riktigt sååå illa är det inte, men nästan... Men håll med om att toppen här intill är värd ett klick?

En trött Petra

Intensivjympa med duktiga Anna-Lena på Friskis & Svettis Ekeby är avklarad. Pust, det var länge sedan jag svettades så! Kände mig seg och trött i kroppen, så antingen blir det vila imorgon eller lättare styrketräning. Eller kanske rentav totalvila med en glass på Stockholms Glasshus :-)

I hänryckningens tid...


Så här uppsluppna ser man ut om man just är i färd med att lansera en helt ny sajt. Dagens kluring: Hitta mig i folkmyllret. Ledtråd: Vem ser mest uppsluppen ut?

Lyxlunch

Ibland måste man unna sig lite vardagslyx och idag bestod den av lunch på Grill. Inte billigt, men såå gott! Den indiska kycklingen med saltbakad potatis och limeyoghurt var mycket god. Kul och ovanligt att för en gångs skull äta potatis förresten, i dessa GI-tider har ju den här fina kolhydratkällan kommit lite på skam. Tack E för trevligt lunchsällskap!

Ha-begär

Har nästan glömt bort H&M i min just nu stormande förälskelse i amerikanska Forever21. Men visst kan vi här hemma också, den här turkosa bakelsen ska jag nog ta och köpa när mitt köpstopp är över om 2 veckor. Hoppas den finns kvar i min storlek då och att den inte stramar över ryggen som många nätta plagg tenderar att göra på mig (jag är ju en tjej som gillar att träna och har dessutom ett förflutet som simmare med allt vad det innebär i form av överdimensionerade ryggmuskler). Nu är det back to work, idag kommer det hända grejer här på jobbet kan jag lova. Alla trogna Tastelineanvändare vet nog vad det handlar om :-)

måndag 23 juni 2008

Iskall tjej

Foto: Mr H

Åh, när jag ser den här bilden från en helt fantastisk vintertälttur i Riksgränsenfjällen i början av maj börjar jag så smått längta till vintern fast det är mitt i sommaren. Långa dagar, härlig sol som värmer och trevligt sällskap. Långa sittningar runt stormköken med världens häftigaste utsikt. Har ni inte testat vintertältning säger jag bara - ni MÅSTE prova! Det tillför friluftslivet en helt ny dimension, jag lovar. Och inte bara i kylslagen mening då :-)

Svinkallt, kokhett eller mittemellan?

Foto: Mr H

Skönt trött efter ett intensivjympapass på Friskis & Svettis Ekeby sitter jag och funderar på det här med semester igen. Kollade igenom lite gamla bilder och hittade både ett och annat. Bilden högst upp (den påpälsade) är tagen i Muddus nationalpark i norra Lappland en februaridag då kvicksilvret inte orkade högre än - 36 grader. Bilden längst ner till vänster är tagen på en uteservering i Ibiza stad, under en sådan där magisk kväll när ljuset, maten, stämningen, sällskapet - ja, allt är rätt. Lovely! Längst ner till höger har vi min senaste kärlek - New York. Kan man annat än älska den staden och då särskilt en picknick i gräset i Central Park en lagom varm dag? Tycker inte jag i alla fall...

Separationsångest

Den här fantastiska kaffemaskinen som fått mina baristaskills att överträffa sig själva kommer jag tvingas vinka adjö till i nästa vecka. Då flyttar vi nämligen ner fyra våningar från plan 6 till plan 2 på jobbet. Och ryktet säger att ersättaren knappast står sig i jämförelse... *Snyft*

Fjälltur eller vändstekning på stranden?


I likhet med Karl-Bertil Jonsson genomgår jag just nu en inre kris. Jag har ett begränsat antal semesterdagar till mitt förfogande i sommar och nu är frågan om de ska spenderas på en veckas sol och bad (Mallorca + Ibiza i fjol var ju riktigt nice) eller på sju dagars fjällvandring (mitt livselixir, kan knappt tänka mig en sommar utan en tur norrut). Det lutar åt fjällen just nu...men inget är spikat än. Suck, vad jobbigt med dessa futtiga fem veckors semester :-(

söndag 22 juni 2008

Så mycket snyggt...så långt till NY...


Åh, skulle kunna åka tillbaka redan imorgon! Får VERKLIGEN slå mig på fingrarna för att inte klicka hem de här godbitarna från Forever21. Tänk vad mycket kul man skulle kunna hitta på med de där plaggen i sommar =)

Fab5-favoriten i rutan!

Foto: RDF Media

Boka in era söndagskvällar för det här underbara programmet på Kanal 5 - "How to look good naked - USA", som leds av min favorit från "gör om mig"-programmet Fab5, Carson Kressley. Här hjälper han kvinnor som är missnöjda med sina kroppar att känna sig snygga, även när de är nakna. Jag gillar verkligen Carson, han är så lättsam och cool, lite "Ernst-mysig" sådär.

Supergod after training


Efter träningen var det ingen av oss som orkade laga mat, så det blev en sväng till Amazing Thai på Bredgränd. Där fick jag en väldigt god Tom Yam Gai (Kycklingsoppa med citrongräs, färska champinjoner, galanga, koriander, limeblad). Tror aldrig jag blivit besviken på maten på en thairestaurang, det är alltid välkryddat, värmande och framför allt - gott och nyttigt. När vi är på humör brukar vi be om extra stark mat - då brukar det bli "thaiby-starkt" så att svetten pärlar sig i pannan - men idag blev det vanlig, sansad "svensk-thai-kryddning. Funkar det också.

Petra @ the gym


Träningstokig som jag är blir det en hel del besök på Friskis & Svettis Ekeby i Uppsala. Varken coolt eller trendigt, men precis så avslappnat som jag vill ha det. För det mesta håller jag till i jympahallen, men idag var H med så då hängde vi i gymmet. Kände mig sjukt seg redan under uppvärmningen på crosstrainern, måste vara lite midsommartrötthet som hänger kvar...ha ha.

Lyxfrulle i solen


Min söndag kickstartades på balkongen med lyxig frukost bestående av Dofilus (dyr, men nyttig och supergod), minikeso (inspirerad av GymGlam!), Euroshoppers fruktmüsli (billigast, onyttigast och godast) samt mammas underbara, hemlagade jordgubbssylt. Och nu kommer ett inslag om Sex and the City på Nyhetsmorgon på TV4 :-)

lördag 21 juni 2008

Laga mat som en soulkung


Redan innan Eric Gadd gästade oss i Tastelineköket och lagade tre av sina bästa rätter med mexikanska influenser visste jag att han var duktig på att laga mat. Men att det skulle smaka SÅ gott och att jag skulle bli SÅ sugen på att laga om rätterna hemma räknade jag inte med.

Så nu har vi precis njutit av Eric Gadds lammfilé apelsin med anchovinägrett. Så himla gott! Till det ett riktigt fint Amaronevin. Mmm... Här är receptet om ni vill testa att laga soulkungens lammfilé hemma.

Dagens utstyrsel

Skjortklänning H&M Logg, skinnjacka Madonna for H&M, tights H&M, träskosandaler Knulp.

Det blev en idag också!

Foto: Mr H

Trots viss "huvudvärk" efter gårdagen drog vi oss upp vid halvtio och gav oss ut på morgonpromenad i den kombinerade snålblåsten/solen. H var tydligen i bättre form än jag, för han gick mycket snabbare. Jag fick kämpa för att hänga med, men det blev bättre efter en halvtimme. En och en halv timme senare pustar jag nu ut i soffan. Man borde gå på morgonpromenader oftare.

fredag 20 juni 2008

Midsommargott

Den här oemotståndliga marängtårtan med fyllning av grädde, hackad mynta och skivade jordgubbar blir lätt festens snackis. Och den blev höjdpunkten på vår midsommarfest!

Dagens midsommaroutfit


Klänning Forever 21, kavaj HM, träskosandaler Knulp, tights HM, solbrillor American Eagle Outfitters.

Grillat var det här


Pappa älskar att sköta grillen och då ska han få göra det. På midsommarafton låg marinerade kalkonschnitzlar på kolgrillen. Till det åt vi fransk potatissallad och tzatziki. Förrätten bestod av rökt lax, inlagd sill, kokt ägg och en massa annat gott.

Morgonpromenad


Vår midsommarafton kickstartades med en morgonpromenad i solen. Lagom varmt och skönt fläktande vindar. En timme och tio minuter höll vi på och jag blev riktigt skönt trött, kan jag meddela. H:s kommentar: "Det var väl uppfriskande."

torsdag 19 juni 2008

Ja tack, jag tar de här


Trevliga nyheter från Topshop i "Petra-stil". Skulle teoretiskt kunna klicka hem dem på en gång. Men nu får jag slå mig på fingrarna, för köpstoppet gäller än. I minst en månad till.

En svettig stackare


Lyckades i alla fall pressa fram ett leende... Så här röd i fejan och svettig blir man om man kör så det ryker på Jenny S intensivpass på Friskis & Svettis Ekeby. Nu ska jag vackla hem och äta thai-takeaway som gulliga H har fixat på Sukhothai - enligt min mening Uppsalas bästa thairestaurang.

Ahh...underbar 90-talsnostalgi


Kommer ni ihåg de här söta grabbarna? Gruppen Worlds Apart som troligen skapades av en smart manager som tänkte att "vi tussar ihop fyra snygga killar med bedårande leenden och hyfsade sångröster och ger dem en riktigt bra låt så kan inget gå fel".

Tycka vad man vill om videon där det mest upphetsande är att färgerna på grabbarnas kläder byts ut lite då och då. Men ändå...underbar 90-talsnostalgi är vad det är...

(PS: Tack till Bimbo Boys Blogg som gjorde mig uppmärksam på att det rör sig om en 90-talsdänga och inget annat. DS.)

Stockholms godaste bröd?

På Karlavägen 77 i Stockholn ligger Tössebageriet som jag gärna skulle vilja ha vägarna förbi lite oftare. Mest för deras fantastiska stenugnsbakade limpor med surdeg, frukt, valnötter och de nyttiga och goda picknickwrapsen.

Midsommar i stan...någon?

Att många tänker lämna stan för att fira midsommar i skärgården har jag fattat efter att ha läst bloggar, tjuvlyssnat i omklädningsrummet och pratat med vänner och kollegor. MEN - är det några därute som i brist på skärgårdsstuga tänkt vara kvar i stan och ta med picknickkorgen till en vacker plats och bara njuta imorgon? Vore kul att veta... Det tänker i alla fall jag!

onsdag 18 juni 2008

Vill ha vill ha vill ha


Nya godbitar från Forever21. Åh, jobbigt att ha köpstopp :-)

Galen i lakrits!


Bilder: Karamellkungen

Finns det något godare än lakrits? Knappast. Världens bästa godis, så är det bara. Och det bästa är att det på sistone börjat dyka upp lakrits i lite fler sammanhang än bara som lösgodis. Ni som inte redan har Elisabeth Johanssons fantastiska kokbok "Lakrits, mint och choklad" bör skaffa en genast. Tror aldrig jag lagat så mycket saker ur en kokbok som ur den här. Eller vad sägs om lakrits- och hallonkaka, fransk nougat med lakrits eller lyxig citronmoussetårta på lakritsbotten? Mmm...

Puh!


Så här pigg och fräsch ser man ut om man nyss kört ett superjobbigt styrkemedelpass med Christina på Friskis & Svettis Ekeby. En av mina favoritledare som kör riktigt tuffa och bra pass där man kan ta ut sig ordentligt om man bara kör järnet! Nu blir det Sex and the City-maraton framför tv:n resten av kvällen :-)

Adam Tensta!


Ute på jobb i Tensta med Mr Tensta himself - Adam Tensta. Supertrevlig och rolig var han - en bra intervju. Och bara så ni vet - för att lyckas som han behövs bara "en garderob, lite sjysta kläder och en bra låt". Resultatet av intervjun får ni se lite längre fram...
Förresten - imorgon torsdag 19/6 kan ni som har biljetter till Jay-Z i Globen kolla in Adam som är förband då.

Spännande intervju

Nu ska jag strax gå iväg till bussen som tar mig till Centralstationen för att sedan hoppa på Stockholmståget. Idag har jag en intervju med en mycket spännande person att se fram emot. Berättar mer sen!

tisdag 17 juni 2008

Jag testar folköl!


Vill ni veta vilket folköl som är bäst? Då ska ni kolla in mitt sprillans nya folkölstest, där jag provat 13 olika sorter, varav en får högsta betyg.

Skönt trött!

Körde styrkemedel på Friskis & Svettis Ekeby med en riktigt bra ledare - Christina W. Kändes lite tuffare än vad styrkemedelpass brukar vara och det passar mig perfekt :-) Nu softar jag i soffan med en stor kopp te framför Frankrike-Italien (ja, det går ju inte att undgå fotbollen, lika bra att kapitulera och kolla alla matcher istället...)

Håll dig ung och fräsch som Madonna

Snart 50-årsjubilerande Madonna ger i en artikel några tips på hur hon håller sig ung och fräsch. En av punkterna:

"6. Träna som besatt. Helst skulle hon träna 3 timmar om dagen, säger hon. Det hinns inte alltid med, men tränar något varje dag. Hon gör yoga, springer, går på gymmet eller rider."

Hm, den lät lite jobbig. Den här var mer överkomlig:

"10. En viss ångest är en bra drivkraft. Madonna avslöjar att hon lider av konstant dåligt samvete för olika delar i livet, mest för hennes barn. När hon är mer med dem kommer ångesten för jobbet och hon försöker varje vecka kompensera för det hon inte gjorde förra."

Bara att köra på! Här är artikeln i sin helhet.

måndag 16 juni 2008

Skulle inte säga nej till de här...


"Metallic Ever Buckle Flat" heter den här skapelsen från Juicy Couture som jag väldigt gärna skulle vilja klicka hem från Shopbop. Men tyvärr går inte det eftersom jag belagt mig själv med köpstopp efter NY-resan.

Köpt i New York...(here we go again)

Den här underbara, figursmickrande pennkjolen i denim med urtjusig knäppning framtill fick också följa med hem från New York i min överfulla resväska. Var jag köpte den? Behöver ni knappast gissa...

(PS: Rätt svar är Forever21. DS.)

Sex hit och sex dit

Måste erkänna att jag kände mig ganska mätt på Sex and the City-nyheter långt innan premiären ens blivit ett faktum. Det går ju liksom inte att värja sig. I New York tänkte vi kolla in filmen, men det var proppfullt och milslånga köer till varenda biograf, så vi lade ner det projektet.

Men en lite annorlunda och kul SATC-nyhet hittade jag på den roliga bloggen Three of a Kind, skriven av tre systrar som just nu befinner sig i New York. De träffade på Cynthia Nixon ("Miranda") i tunnelbanan i centrala New York!

Tufft jobb, men någon måste ju göra det...

Så där. Nu har 12 olika sorters öl testats - lagom till midsommarens fester. Reultatet får ni se inom kort...