lördag 31 maj 2008

Äntligen framme i NY!


Och självklart startade vi på Starbucks med en Mint Mocha Chip!

fredag 30 maj 2008

Snik-kroppslotion

När vi ändå håller på med prisvärda produkter för folk som duschar ofta ska vi inte glömma den fantastiska kroppslotionen Shea från LdB. Innehåller olja från sheanötter och är en toppenbra törstsläckare för knastertorr hud.

Shopping och N.Y

Den här supersnygga skjortklänningen från H&M damp ner i brevlådan idag. Måste provas genast!

Hoppas bara att den funkar - vi med lite bredare axlar har ofta problem att hitta plagg som sitter snyggt både upptill och nertill...

Och vet ni vad det bästa är?! Ni kanske snart får se klänningen i New York-miljö!! Jag åker nämligen dit imorgon med min älskling!!

Nu ska packas :-)

Snikschampo!

Om man som jag tränar och därmed duschar och tvättar håret i princip varje dag kan man inte hålla sig med svindyrt schampo från frisören. (Bör tillägga att mitt hår är extremt kinkigt och svårflörtat.) Men ett schampo + balsam som verkligen funkar på mitt (blekta, färgade, tuperade...misshandlade) hår är Herbal Esscences variant med kokosnöt och hibiscus. Doftar supergott och gör håret glansigt. Det bästa är att det kostar typ 30 kronor flaskan!

Nu kör vi!

I dessa tider när man kan läsa att överdrivet bloggande kan leda till stress är det verkligen värt att fundera ett extra varv på om det är så smart att ge sig på det här. Men efter en lång tids moget övervägande har jag kommit fram till att - NU KÖR VI!!

Det finns ju så mycket att skriva om - som att alla tillverkare av friluftsutrustning borde fatta att det finns folk som vill ha andra färger på sina tält än militärgrönt och rött.

Så här kommer mitt första avslöjande - jag smygfantiserar om att en gång få sätta upp ett leopardmönstrat Nammatj GT från Hilleberg!

Varför leopard? Svårt att förklara! Funkar inte på alla men jag inbillar mig att det gör sig ganska bra på mig. Kan också berätta att jag hör till dem som köade som en galning i samband med H&M:s Cavallisläpp i november i fjol. Vågar inte säga hur stor del av kollektionen jag köpte - men det räckte till guldbonus i alla fall... Och japp - fick med mig såväl den underbara leopardmönstrade långklänningen som den supersnygga zebraklänningen!!


Nu är det snart intensivjympa - med en av mina absoluta favoritledare!